03 січня 2019

Мораторій на перевірки закінчився


З 1 січня 2019 року припинив дію мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових перевірок господарської діяльності, встановлений Законом України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Тому кількість планових, в тому числі комплексних, перевірок у 2019 році істотно збільшиться, до чого повинні бути готовими і заклади охорони здоров’я.  Наприклад, будуть відновлені планові перевірки в частині дотримання ліцензійних умов з медичної практики, обігу наркотичних засобів, у сфері лікарських засобів, які проводять МОЗ України та Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками відповідно.
Своєчасно інформований – значить захищений. 
Пропонуємо керівникам закладів охорони здоров’я  перевірити, чи включений Ваш заклад до плану перевірок у 2019 році, а також предмет та дату проведення перевірок на Інспекційному порталі. Аналогічно відповідну інформацію можна знайти за допомогою ресурсу Vkursi. Для цього у відповідній графі потрібно лише ввести код ЄДРПОУ юридичної особи.


Немає коментарів:

Дописати коментар