02 січня 2017

Зміни у сфері бюджетного та трудового законодавства


Уже традиційно з початком нового року вступає в силу значна кількість змін до законів та інших нормативно-правових актів, які пов’язані, насамперед,  із прийняттям Державного бюджету. Відповідно з’являються нові правила у сфері бюджетного, податкового, трудового та іншого законодавства. Пропонуємо для ознайомлення та використання в роботі основні нормативно-правові акти з даного приводу.




3.  Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 06.12.2016  1774-VIII (про зміну прив’язки виплат на зборів до прожиткового мінімуму замість мінімальної заробітної плати)

4. Постанова КМУ від 28.12.2016р. №1037 «Про оплату праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (про І тарифний розряд 1600 грн. і зобов’язання керівників забезпечити диференціацію в оплаті праці за рахунок додаткових доплат, надбавок, премій)


6.    Постанова КМУ від 28 грудня 2016 р. № 1007 «Про внесення зміни до пункту 5 Порядку та умов надання медичної субвенції з державногобюджету місцевим бюджетам» (про встановлення пропорції розподілу медичної субвенції ОТГ на первинну та вторинну медичну допомогу)



Немає коментарів:

Дописати коментар